Kamagra sex tablete - jaka erekcija

Španjolska mušica, NAJJAČI afrodizijak

NAJSNAŽNIJA FORMULANajsnažnija formula

Na trgu ne boste našli močnejše formule za povečanje libida in seksualno stimulacijo. Nova Španska Muha GOLD je še močnejša kot stara formula in učinkuje že v 5 minutah!Na tržištu nećete naći snažniju formulu za povećanje libida i seksualnu stimulaciju. Nova Španjolska Mušica GOLD još je snažnija od stare formule i djeluje već nakon 5 minuta!

100% PRIRODNA I SIGURNA100% prirodni sastojci

Trajalo je čak 10 godina dok je konačno bila završena formula koja je 100% odgovarala kako propisima u SAD, tako i u EU. Stotine testova je pokazalo da je Španjolska mušica GOLD potpuno sigurna za uzimanje.

UNISEX - ZA OBOJEZa žene i muškarce

Originalna formula španjolske mušice bila je namijenjena samo ženama, a nova formula GOLD djeluje i na muškarce! Dodajte samo manju količinu Španjolske mušice Gold u vaše piće i rezultati će biti vidni.

ŠPANJOLSKA MUŠICA GOLD
PRAVI SEKS STIMULANS ZA VAS
NARUDŽBA
Trenutno najbolji afrodizijak na tržištu - Španjolska mušica GOLD!
Provjerite brojne prednosti Španjolske mušice Gold pred drugim produktima
ZA SVE STAROSTITakođer i za zrele godine

Španjolska mušica GOLD vrlo je popularna među starijima, gdje nema više prave strasti u krevetu i gdje nedostaje ona iskrica tj. faktor X. Španjolska mušica GOLD je do sada pomagala parovima svih starosti.

BEZ NUSPOJAVABez nuspojava

Španjolska mušica GOLD testirana je na čak 2.539 parova u periodu od 2 godine. Sudionici su potom anonimno ispunili anketu, u kojoj nisu bili utvrđeni nikakve nuspojave. Uporaba je, dakle, 100% sigurna!

DJELUJE NAKON 5 MINUTAMomentalno djelovanje (5 min)

Nijedan afrodizijak na tržištu ne djeluje tako brzo kao Španjolska mušica GOLD! Potrebna je samo manja količina s bilo kojim pićem i povećanje u libidu i seksualnoj želji bit će vidno već nakon par minuta!

POVIJEST O ŠPANJOLSKA MUŠICA

Španjolska mušica

Španjolska mušica (ili Španjolska muha) snažan je afrodizijak, koji je istodobno najpoznatiji i najkorišteniji na svjetskoj razini. Iznimno dobar učinak ima pri poboljšanju i ojačanju seksualne uzbuđenosti, općoj seksualnoj stimulaciji i povećanju libida kod žena. Samo ime ne izvire iz toga što bi se stvarno radilo o muhi ili mušici. To je samo zajedničko ime za obitelj insekata od kojih su nekada pridobivali sastojak koji danas znamo pod nazivom Španjolska mušica.

Prava, originalna Španjolska mušica, koja se koristila prije više desetljeća, bila je sastavljena od zdrobljenih i osušenih buba u zemlji. Ova zemlja sadrži tvar kantaridin, koja prilikom uzimanja u tijelu pokreće iritirajuću reakciju u jetrima i djelu medenice. Ovo prouzrokuje da se do ovih dijelova tijela snažno poveća dotok krvi. A efekt ovoga je to da su kod muškaraca erekcije snažnije i dugotrajnije, a kod žena to da im klitoris više nabrekne i da je osjetljiviji za nadražaje, što veoma povećava užitak prilikom predigre i seksa.

Formula Španjolske mušice je, inače, od starih vremena do danas prešla dug put: postupak koji je u prošlosti uključivao mljevenje osušenih buba muškog spola je danas visoko reguliran i 100% prirodan laboratorijski postupak u tehnološki visoko razvijenim farmaceutskim laboratorijima.

POVIJEST

U vrijeme starih Rimljana je Livija, žena tadašnjeg Cezara Augusta, redovito koristila španjolsku mušicu na zabavama koje je priređivala. Legenda španjolske mušice zato izvire iz tog vremena, budući da je zbog prirode ovih zabava (za veliku većinu ovih zabava bi bio primjereniji izraz gozba i orgija) španjolska mušica bila praktično obvezna za sve koji su željeli izdržati na zabavi cijelu noć. Tada je mušica postala poznata kao snažan pojačivač libida i seksualne stimulacije, kako za muškarce, tako i za žene. Kasnije je Španjolska mušica također postala popularna i u Francuskoj i Engleskoj.

NOVO NA TRŽIŠTU - afrodizijak ŠPANJOLSKA MUŠICA - u akciji!NARUDŽBA

KAKO DJELUJE ŠPANJOLSKA MUŠICA

Španjolska mušica GOLD

Španjolska mušica već stoljećima važi z snažan afrodizijak. Sastojak se može dodati kako u obrok, tako i u piće, u oba će slučaja seksualna stimulacija djelovati. Kao seksualni stimulans za žene, španjolska mušica stimulira urogenitalni trakt, čime uzrokuje prijatno srbeći, vrući osjećaj. Žena tako doživljava snažan osjećaj koji povećava njenu seksualnu poželjnost, a također i želju za seksualnim odnosom.

Ovaj povišeni libido također uzrokuje i vlaženje vagine, zato uporaba Španjolske mušice uzrokuje i bolje odzivno vrijeme pri seksualnoj stimulaciji, a kod žena uzrokuje i manje vremena za dosezanje orgazma tj. orgazama. Međutim, s obzirom na to da se radi o veoma potentnoj aktivnoj supstanci, potrebno je biti pažljiv pri njenoj uporabi. Prekomjerno uzimanje može uzrokovati nuspojave poput povišene temperature ili osjećaja svraba prilikom uriniranja. Kako biste ovo izbjegli, savjetujemo da Španjolsku mušicu kupujete samo kod provjerenih trgovaca, koji vam nude 100% originalne proizvode (bez krivotvorenih proizvoda koji su štetni za zdravlje), a također i jamstvo za djelovanje.

Djelovanje Španjolske mušice najbolje možemo objasniti tako da ima snažan stimulativni učinak na seksualnu osjetljivost i senzaciju u klitorisu. Produkt povećava protok sveže krvi do ženskog spolovila, što vrlo brzo dovodi do klitorisnog uzbuđenja. Ovaj efekt ženi daje osjećaj seksualne uzbuđenosti i velike želje za seksom.

SAMO PRIRODNI SASTOJCI I BILJE

S obzirom na to da su svi sastojci Španjolske mušice isključivo prirodnoga izvora, bez brige je možemo koristiti više puta tjedno. A također je vrlo jednostavna za uporabu: sve što je potrebno učiniti je pokapati par kapljica Španjolske mušice u vaše piće i nakon samo par minuta (4-8) osjetit ćete sve snažniji osjećaj uznemirenja i stimulacije. Usprkos 100% prirodnoj strukturi, ipak savjetujemo da izbjegavate masnu hranu i/ili alkohol, budući da će učinak biti nešto smanjen.

Lažan paket Španjolske mušice
SAMO 100% ORIGINAL ŠPANJOLSKA MUŠICA

Veoma je važno da izbjegavate jeftine krivotvorine na tržištu. U slučaju krivotvorina se, naime, ne radi o 100% prirodnom i sigurnom produktu. Jeftine krivotvorine Španjolske mušice sastavljane su od kemijski i termički obrađenih aktivnih sastojaka, koji nisu ni adekvatno skladišteni, niti je konačni proizvod adekvatno zapakiran. Suština jeftinijih krivotvorina je, naime, upravo u tome što krivotvoriteljima donose brzu i veliku zaradu, a to se najbrže postiže tako što se štedi na račun zdravlja kupaca ovih krivotvorina. Dakle, toplo vam preporučujemo da Španjolsku muhu naručite samo kod trgovaca koji zaslužuju vaše povjerenje, koji vam nude garancije na djelovanje, a također i garanciju na kvalitetu i 100% autentičnost svojih produkata.

100% prirodne sastojci - NOVA FORMULA - ŠPANJOLSKA MUŠICA GOLD!NARUDŽBA

Španska muha - ultimativni afrodizijak

To da se s uzimanjem Španjolske mušice povećava užitak pri seksu i podiže libido je već dokazano. Ali, u tijelu se događaju i druge pozitivne promjene!

Što se dogodi kada uzmete Španjolsku mušicu?

ŽENE MOGU OČEKIVATI SLJEDEĆE UČINKE::

 • momentalno povećanje želje za seksom i vlaženje vagine,
 • intenzivnije osjećaje tijekom seksa,
 • snažniji orgazam,
 • brže uzbuđenje,
 • intenzivnija stimulacija klitorisa,
 • veći užitak kod svih dodira tijekom seksa,
 • povećan protok krvi u predjelu medenice,
 • više energije tijekom seksualnog odnosa.

MUŠKARCI MOGU OČEKIVATI:

 • veći libido,
 • kraće reakcijsko vrijeme pri seksualnosti,
 • intenzivnije i dulje orgazme,
 • više seksualne snage i energije.

Fizička poboljšanja, koja ćete primijetiti kod sebe, naravno donose i pozitivne efekte kod najvažnije stvari – psihološkog osjećaja tijekom seksa. Kada jednom postanete definitivno svjesni da bez problema možete zadovoljite svojega partnera i uživati tijekom seksa, tek tada ćete doživjeti najbolji seks vašega života. A upravo je to ona najveća prednost afrodizijaka Španjolske mušice.

100% prirodne sastojci - NOVA FORMULA - ŠPANJOLSKA MUŠICA GOLD!NARUDŽBA

Što kažu kupci na Kamagra Gel Hrvatska

Prosječna ocjena 4.95 / 5.0 (ukupno 277 ocjena)
MladenSamobor
5.0
Nije mi žao što sam naručio kod vas ... super ste i brzi ste. Hvala!
DinoKaštela
5.0
Ako te šumeće tablete pomažu meni koji imam već 67 godina, onda će pomoći svima
TomaRijeka
5.0
Jeftino, kvalitetno, jednostavno naručivanje, i ono što je važno, i brzina dostave!!
 1. Naslovna
 2. Španjolska mušica