Kamagra sex tablete - jaka erekcija

Erektilna disfunkcija

Muškarac pati od erektilne disfunkcije ako ustanovi da teško dobiva i održava dovoljno snažnu erekciju da bi mogao imati spolni odnos, ili ako ima smetnje i pri drugim spolnim aktivnostima.

Tri brze činjenice o erektilnoj disfunkciji:

 1. Erektilna disfunkcija (Erectile Dysfunction - ED) definirana je kao trajni problem prilikom dosezanja i održavanja erekcije koja je dovoljna za zadovoljiv spolni odnos.
 2. Uzroci su obično fizički, a sve češće i psihološki.
 3. Fizički uzroci obično su posljedica osnovnog zdravstvenog stanja, koje utječe na krvne žile ili živce koji penisu dovode krv.

Većina muškaraca ponekad doživi određene probleme s tvrdoćom penisa i važno je da muškarac redovito prati simptome. Povremeni problemi s erekcijom nisu nešto za što je potrebno liječničko liječenje. U ovakvom slučaju primjernije rješenje su tablete za obogaćenje spolnog odnosa, koja pomažu premostiti ovaj manji problem tako da se ne razvije u veći problem.

Pravi trenutak za početak liječenja problema je odmah kada muškarac utvrdi da erektilna disfunkcija nije samo prolazne (privremene) prirode. Problem u ovome slučaju nikako neće nestati i počinje utjecati na mišljenje muškarca o samome sebi i na kvalitetu njegovog partnerskog odnosa. Tada je najvažnije, a također i najproduktivnije da muškarac prizna da ove probleme ne može riješiti sam i da je vrijeme za stručno liječničko posredovanje. Priznanje muškarca da ima problem ne čini ga "manje muškarcem"!

Što savjetuju stručnjaci za erektilnu disfunkciju?

Mišljenje stručnjaka je inače takvo da je u vrijeme liječenja i dalje preporučljivo uzimati tablete za erekciju. Tako muškarac ne gubi kompletno samopouzdanje zbog toga što ne može zadovoljiti partnericu, a ujedno se i brine o tome da se odnosi u krevetu tj. kod kuće totalno ne pokvare. Upravo je tijekom liječenja naime od suštinske važnosti to da muškarac nema druge distrakcije ili probleme te da se u cijelosti može posvetiti otklanjanju problema.

Postoji puno čimbenika koji mogu dovesti do erektilne disfunkcije, uključujući slab libido (spolni nagon) i probleme s ejakulacijom. Iako se erektilna disfunkcija posebice odnosi na probleme prilikom pridobivanja ili očuvanja erekcije. Možda imate zdrav spolni nagon, ali tijelo se ipak ne odaziva. Problem zbog kojeg se javlja erektilna disfunkcija uglavnom je fizičke prirode, zbog toga što se penis ne može dovoljno napuniti krvlju, kako bi muškarac pridobio i očuvao zadovoljivu erekciju. Razlog može biti i psihički (stres), a posebno je problematično kada muškarac upadne u začarani krug i zbog straha od ponovnog neuspjeha ne može postići erekciju.

Zanimljiva činjenica: Erektilna disfunkcija pojavljuje se i kod mlađih muškaraca. Studija iz 2013. godine je pokazala da čak svaki treći muškarac (dakle 33%) već prije 40-e godine starosti povremeno pati od erektilne disfunkcije. Razlozi za to su prvenstveno pritisci suvremenog svijeta (konstantna povezanost s poslom i/ili domom, informacijska preopterećenost, i sl.), koji mlađe muškarce opterećuju do te mjere da trpe drugi, intimniji aspekti života.

Probleme ćete, naravno, početi rješavati s priznanjem da imate problem s postizanjem ili očuvanjem erekcije, sebi i svojem partneru. Vaš partner, naime, može dobiti osjećaj da vas više ne privlači, s čime u odnosima počinju problemi. Međutim, vi si možete pomoći sebi jednostavnim rješenjem koje u zadnje vrijeme preporučuju i medicinski stručnjaci – KAMAGRA tablete ili voćni gelovi. Ako je erektilna disfunkcija fizičkog izvora, tvrda erekcija je ponovno udaljena samo jednu tabletu ili gel.

Kako se parovi suočavaju s ED

Određeni parovi, koji aktivno krenu s rješavanjem problema, uspiju riješiti problem u rekordno kratkom vremenu (za par tjedana ili mjeseci). Dok drugi pasivno pristupaju ovom problemu, zbog čega su manje uspješni tj. neuspješni pri liječenju, budući da ne priznaju da je problem realan i da se može izliječiti samo ozbiljnim pristupom.

U svakom slučaju, snažna i tvrda erekcija značajno pomaže snažnom i čvrstom odnosu s vašim partnerom (uz pretpostavku da su svi drugi faktori odnosa uređeni). Usprkos tome da seks i seksualna privlačnost nisu jedini uvjet za uspješnu vezu, ipak to predstavlja veliki dio veze. Znate kako kažu:"Seks je 90% odnosa, ako je slab, i 10% odnosa, ako je dobar."Isto važi i za puno faktora u ljubavnim / seksualnim odnosima, ali to naravno važi i za seksualnost.

Snažna i tvrda erekcija – kao da imate 21 godinu!NARUDŽBA

Što kažu žene muškaraca s ED

Ivica (49) in Luka (55), Zagreb

Ženski aspekt erekcije

Ivica (49) dobro zna što znače problemi s erekcijom. Njen muž, Luka (52), počeo je uzimati lijekove za erektilnu disfunkciju već prije 11 godina, dakle s 41. godinom.

"Na početku misliš da jednostavno stariš i tijelo se postupno umara. Ali, došlo je do točke na kojoj je Luku ovaj problem uistinu počeo smetati i nismo više mogli imati seks ni pomoću tablete za erekciju ..."

kaže Ivica. Ali Luka svakako nije jedini i usamljen slučaj s ovim problemom. Više od 20% muškaraca njegove starosti pati od istog ili sličnog problema. Svake sljedeće godine, postotak ovih muškaraca samo se još strmo povisuje. Muškarci s dijabetesom (tako kao muž od Ivice) još su za 300% više izloženi erektilnoj disfunkciji od muškaraca koji nemaju ovakvih problema, budući da ova bolest oštećuje krvne žile i živce. A upravo njihovo dobro funkcioniranje od ključnog je značaja za mogućnost uspostavljanja tvrde erekcije.

Imati partnera koji pati od ED može biti jako teško. Međutim, potrebno je pogledati na ovaj problem i iz njegove perspektive, nastavlja Ivica:

"Mi, žene, ne možemo ni da pretpostavimo kako frustrirajuće mora biti to za njega – barem mi tako objašnjava muž."

Usprkos tome da je na ovu problematiku teško gledati neosobno, mi, žene, ne smijemo kriviti same sebe za partnerov problem, objašnjava Ivica. Naime, uzrok leži u kombinaciji raznih čimbenika i 95% vjerojatnoće je, mišljenje je stručnjaka, da partnerica nije jedan od njih. Jedan od vodećih stručnjaka na ovom području, dr. Jan Kerner (Švedska), kaže:

"Vrlo je rijedak slučaj da je uzrok ED tj. erektilne disfunkcije stvarno u samom seksualnom partneru osobe. Zato nije smisleno da se žene zbog ovog problema osjećaju manje privlačnim ili čak neželjenim, budući da je razlog obično negdje drugdje."

Kod starijih muškaraca problem je u većini slučajeva u slabijoj kapaciteti krvnih žila, dakle u smanjenom protoku sveže krvi, pri kojem lijekovi poput Kamagre i Viagre izvrsno pomažu.

dr. Vlasta Babić (52), istraživač

Ženski aspekt erekcije

Kada žena doživi erektilnu disfunkciju kod svojeg partnera, prva reakcija je obično:

"Više ga ne privlačim!"

Reakcija je u 95% slučajeva pogrešna, budući da razlog za partnerove probleme s ED često leži posve drugdje. Zato je ova reakcija štetna kako za ženu, tako i za muškarca, a istodobno i za njihov seksualni i romantični odnos.

Erektilna disfunkcija velika je prepreka (praktično najveća) u seksualnom životu svakog para. A zabrinjavajuće je prvenstveno činjenica da od ovog problema pati sve više muškaraca, uključujući i one mlađe, u 30-im i 40-im godinama. U mojoj ordinaciji se npr. pojavljuju 35-godišnjaci u vrhunskoj tjelesnoj kondiciji, koji mi priznaju da nisu imali seksualni odnos već više godina zbog nemogućnosti erekcije. A u zadnje vrijeme sve više pažnje posvećujem reakcijama njihovih partnerica, čija je briga broj jedan ta da nisu više privlačne svojim partnerima.

A istina je da postoji puno drugih, vjerojatnijih razloga zašto njihov partner pati od ED. Ovi razlozi mogu biti krajnje različiti: stres, pomanjkanje fizičke aktivnosti (zaležanost je smrt suvremenog društva!), slaba (masna) dijeta, pomanjkanje sna, prekomjerno pijenje alkohola i/ili pušenje i mnogi drugi.

Problem se pojavljuje prije svega u uobičajenom obrascu razmišljanja muškarca:

 • Hoće li se to sad događati stalno?
 • Hoću li uopće ikada imati tvrdu i snažnu erekciju kao nekada??
 • Što ona misli o tome???

Muškarac, naime, zapada u negativan misleni obrazac straha i sumnji u svoju muževnost, što malu privremenu poteškoću s vremenom može pretvoriti u trajan problem. Dr. Vlasta Babić zato partnericama muškaraca s ED na srce polaže sljedeći savjet:

"Vrlo je važno da smo mi, žene, svjesne da negativnom reakcijom samo potenciramo ED, dok s razumijevajućom možemo puno pripomoći rješavanju ovog problema."

Usprkos tome da je jako jednostavno osobno razumjeti ovaj problem, ipak pomislite: zar nije isto tako moguće da je vašem partneru tako puno važno da vas zadovolji da zbog toga doživljava strah, anksioznost i ED? Kada sljedeći vaš seksualni odnos prekine slaba erekcija, imajte u mislima to da je problem puno povezaniji s njim, nego s vama. Ja u takvim slučajevima preporučujem najjednostavnije rješenje – plava tableta. S njom se, naime, najbrže

 1. pojavljuje erekcija,
 2. rasplinu sumnje i vrati samopouzdanje,
 3. a s njim i tvrda i snažna erekcija.
Učinkovita rješenje za probleme s erekcijom!NARUDŽBA

Što kažu kupci na Kamagra Gel Hrvatska

Prosječna ocjena 4.95 / 5.0 (ukupno 277 ocjena)
DarkoBjelovar
5.0
Dobro predstavljeni proizvodi, povoljna cijena i brza dostava putem pošte.
ŠimunRijeka
5.0
Stoji sve što je u ponudi. Dodatno bih pohvalio brzinu same dostave paketa. Hvala.
LeonČakovec
5.0
Probao sam iz radoznalosti i stvarno djeluje! Pa još imate i popust na količinu ...
 1. Naslovna
 2. Erekcija
 3. Erektilna disfunkcija