Kamagra sex tablete - jaka erekcija

Uvjeti poslovanja

1. ARTIKLI
Tablete su predviđene za uporabu sukladno priloženim uputama. Zabranjena je prodaja proizvoda osobama mlađim od 18 godina. Tablete čuvajte na mjestu koje nije izloženo suncu i/ili vrućini. Hranite izvan domašaja djece.

2. NARUDŽBA
Nakon podnošenja narudžbe, dobit ćete potvrdu o prijemu narudžbe na vašu e-mail adresu. U slučaju da želite otkazati narudžbu, to možete učiniti u roku od 1 sata putem naše e-mail adrese (dolje). U slučaju da kupac u roku od 1 sata nakon narudžbe ne otkaže narudžbu, smatra se da se s narudžbom neopozivo slaže i da je potvrđuje. Ponuditelj se obvezuje da će u dogovorenom roku poslati kupcu adekvatno zapakiranu pošiljku. U slučaju da je narudžba podnesena do 16 sati, pošiljka je otposlana već istog radnog dana. A u slučaju narudžbe nakon 16 sati, pošiljka je otposlana sljedećeg radnog dana.

3. PLAĆANJE
Pošiljka je poslana preporučeno s otkupninom u vrijednosti narudžbe koju plaćate prilikom preuzimanja paketa. Poštarina je besplatna! Hrvatska Pošta u slučaju pošiljke s otkupninom inače zaračunava svoje usluge sukladno svojem cjeniku.

4. JAMSTVO
Ponuditelj nudi jamstvo vraćanja kupoprodajnog iznosa u slučaju da je kupac nezadovoljan proizvodom. Jamstvo možete ostvariti jednostavno i diskretno. U slučaju ostvarivanja jamstva, kupac mora u roku od 30 dana od dana kupnje obavijestiti prodavatelja o reklamaciji putem e-pošte, te ujedno o vlastitom trošku poslati proizvode nazad (nekorištene i u originalnoj ambalaži) s najviše 2 potrošene tablete. Kupoprodajni iznos vraća se u cijelosti.

5. IZUZIMANJE OD ODGOVORNOSTI
Podaci koji su objavljeni na web stranici namijenjeni su općem informiranju i nisu adekvatna alternativa savjetovanju s liječnikom ili farmaceutom. U slučaju da mislite da vam je potrebna liječnička pomoć ili barem savjet, savjetujemo vam da se što prije obratite svojem liječniku. Ponuditelj ne odgovara za informacije u mišljenjima koja predstavljaju individualne ocjene pojedinaca i izuzima se od bilo kakve odgovornosti koja proističe iz informacija u ovim mišljenjima.

6. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
Ponuditelj se sukladno zakonima o zaštiti osobnih podataka obvezuje na trajno čuvanje svih osobnih podataka korisnika. Ponuditelj će osobne podatke upotrijebiti isključivo za potrebe ispunjenja narudžbe (slanje informativnog gradiva, ponuda, računa) i drugu potrebnu komunikaciju. Korisnikovi podaci ni u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama.

7. KONTAKT

E-mail: 
 [email protected]
Zadnje ažuriranje dana: 04.07. 2019

Nemate tako snažnu ili tvrdu erekciju kao što biste željeli?
Imamo rješenje za sve probleme s impotencijom!

U našoj online trgovini nudimo najjeftinije tablete za erekciju - BEZ RECEPTA! Osigurajte si kvalitetan seks još danas, obavljanjem DISKRETNE kupnje ORIGINALNIH tableta za erekciju.

NE OKLIJEVAJTE – NARUČITE JOŠ DANASRJEŠENJE ZA SVE VAŠE PROBLEME!

NARUDŽBA